Evropská 2588/33a 16000, Praha 6
Masová polévka
Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi
45 Kč / 65 Kč
A: 1,3,7,9
Bezmasa polévka
Hráškový krém s krutony
A: 7
Menu 1
Kuřeci stroganoff
Jasmínová rýže
159 Kč
A: 7,10
Menu 2
Ratatouille
149 Kč
A: -
Specialita šéfkuchaře
Grilovaná vepřová kotletka, omáčka z hrubozrnné hořčice
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
165 Kč
A: 10
Teplý bufet
Daněk na červeném víně
Bramborové šišky (A:1,3,7)
35 Kč / 100g
A: 7,9,12
VELIKONOČNÍ SPECIALITA
Kedlubnová s praženou slaninou a hráškovým pestem
45 Kč / 65Kč
Bezmasá polévka
Tomatová polévka s bazalkou
A: 9
Vepřové výpečky s dušením zelím
Brambové knedlíky (A: 1,3)
A: 10,12
Hovězí nudličky s pečenými paprikami
169 Kč
Kuřecí stehno nadívané velikonoční nádivkou, máslová mrkev s pažitkou
Bramborová kaše (A:7)
A: 1,3,7
Houbové fleky se salátkem
A: 1,3,7,10
Kapustová polévka s klobáskou
Cuketový krém
Krůtí soté se zeleninou
A: 6
Smažený cemembert, naše tatarská omáčka
Vařené brambory s pažitkou (A:7)
A: 1,7,10,12
Kuřecí prsa s pikatním kořením, grilovaná zelenina s rajčaty
Šťouchané brambory s jarni cibulkou (A:7)
Dle denní nabídky
Čočková polévka s uzeninou
A: 1
Krém z medvědího česneku
A: 7,9
Hovězí pečeně s rajskou omáčkou
Houskový knedlík (A:1,3,7) / Těstoviny (A:1,3)
A: 1,7,9,10
Krůtí plátek s paprikovým coulis
Králičí stehno s omáčkou ze šalvěje a uzeného bůčku, kedlubnové zelí
Velikonoční nádivka s kopřivama (A:1,3,7)
209 Kč
A:
Kč
Speciality Šéfkuchaře
Teplý Bufet
Specialita Šéfkuchaře
Cibulová se slaninou
A: 1,3,12
Brokolicový krém
Vepřové rizoto se zeleninou, sýrem a kyselou okurkou
155 Kč
Kuřecí steak, fazolky na slanině
Šťouchané brambory s cibulkou (A:7)
Gnocchi quattro formaggi s čerstvou rukolou
A: 1,7
Květákovo-hráškova masala
Rybí polévka se zeleninou a smetanou
A: 4,7,9
Zeleninový vývar, rýžové nudle
Krůtí curry s pečenou zeleninou a omáčkou z červené čočky
Moravský vrabec s dušeným smetanovým špenátem
Bramborový knedlík (A:1,3)
A: 3
Grilovaný hermelín v bbq omáčce a slanině, brusinkový dip
Pečené brambory s bylinkami
Těstoviny s rajčatovo-bazalkovou omáčkou a parmazánem
Poctivý kuřecí vývar s pažitkovým kapáním
Houbový krém s bramborami a tymiánem
Pečená masová alla živáňská se zeleninou a slaninou, naše tatarská omáčka
Hranolky
A: 3,10,12
Cizrnový tagine s houbami a lilkem
Rýže
Krůtí plátek s bylinkami, cuketová smetanová omáčka
Bramborové pyré se smetanou (A:7)
Pečená kuřecí paličky v pikantní marinádě
Chleb ARTIC BAKERY (A:1)
Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi
Krémová polévka z pečené zeleniny s krutóny
A: 1,7,9
Kuřecí nudličky ve sladko-kyselé omáčce
A: 1,6
Čočka na kyselo s uzeným vepřovým masem, cibulkou a kyselou okurkou
Menu 3
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem